Društvo i ekonomija

Milan Zarić

18. 03. 2021. 17:37 26

Tepić: Mali i BIA podvalili papire Vučiću, uvek žednom tuđe krvi!

"Siniša Mali i BIA podvalili Vučiću falsifikate o Đilasu. Lakomi Vučić uvek žedan tuđe krvi lako se navuče. Mali je hteo da se opere pošto mu u danu plasiranja Mauricijusa hapse 'carinsku mafiju'", istakla je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Danima su režimskim mediji mediji bili puni pisanja o navodnim tajnim računima Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde, na Mauricijusu, u Dojče banci, za koju se kasnije ispostavilo da od 2018. godine ne vodi račune klijenata.

Međutim, kao da su režimski mediji i oni koji su im te falsifikovane podatke, kako je rekao Đilas, poslali prevideli tu činjenicu, pa su pisali o računima predsednika Stranke slobode i pravde u Dojče banci iz decembra 2020. godine. To je, naravno, izazvalo erupciju podsmeha na društvenim mrežama, posle čega je počelo "pranje" i izvlačenje onih koji su tu aferu isfabrikovali.

Da pomenuti podaci ne odgovaraju istini, istakao je Dragan Đilas, koji je naveo da "računi na Mauricijusu ne postoje, da ne postoji pomenuta banka", da bi danas istakao da će podneti krivične prijave protiv Siniše Malog, Aleksandra Vučića, Milorada Vučelića i ostalih.

Pisanje "Novosti" danas je demantovala Dojče banka, koja je istakla da od 2018. godine ne vodi račune klijenata, posle čega se oglasila Marinika Tepić, koja je raskrinkala celu priču režimskih medija.

- Siniša Mali i BIA podvalili Vučiću falsifikate o Đilasu! Lakomi Vučić uvek žedan tuže krvi lako se navuče. Mali je hteo da se opere, pošto mu u danu plasiranja Mauricijusa hapse "carinsku mafiju". Jer ko je šef Carini u Ministarstvu finansija? Pa Siniša Mali! Lako je - navela je Marinika Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati