Društvo i ekonomija

Direktno.rs

11. 03. 2021. 15:54 3

"Ružiću, da li je i Gusla 'navijač' Partizana?"

Pre dve nedelje SSP je ukazala na napad koji je Miloš Stojanović zvani Gusla učinio na javnom mestu preteći predsednici odbora naše stranke brutalnim prebijanjem. Razlog za pretnje su poslovi privatne agencije za obezbeđenje koja je u vlasništvu Aleksandra Đurovića predsednika Skupštine grada Leskovac, na koje je predsesnica odbora Jelena Spirić ukazivala a koja dobija poslove obezbeđenja plaćene iz budžeta Grada -

 

Kako je naveo, razlog za pretnje su poslovi privatne agencije za obezbeđenje koja je u vlasništvu Aleksandra Đurovića predsednika Skupštine grada Leskovac, na koje je predsesnica odbora Jelena Spirić ukazivala a koja dobija poslove obezbeđenja plaćene iz budžeta Grada. 

- Miloš Stojanović Gusla deo je lokalne vlasti kroz SPS, poznat policiji, ranije osuđivan a o bliskosti predsedniku skupštine grada Leskovac Alekdandru Đuroviću svedoči zajednička fotografija na kojoj je i ministar Ružić - naveo je Panić i postavio pitanja:



1. Gospodine Ružić, da li je i Gusla navijač Partizana ili ga samo povezanost sa Vama i SPS štiti da sme bahato ženama da preti batinama?
2. Gospodine Vulin, da li je profesionalcima u policiji dozvoljeno da se kriminalcima u politici bave samo u neposrednoj blizini Beton hale ili će im biti dozvoljeno da bez pritisaka i bez većih problema istraže zastrašivanje i pretnje na javnom mestu u Leskovcu?
 

- Veze svih u politici sa kriminalcima i batinašima, kao i odgovornost onih koji su kriminalcima i njima bliskim otvorili državne institucije moraju biti istražene. U protivnom, namera da se država sa ovakvim pojavama obračuna ne postoji, ostaje sumnja da postoje kriminalci koji i dalje rade za državu i oni koji su od vlasti dobili otkaz - naveo je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati