Društvo i ekonomija

Direktno.rs

11. 03. 2021. 15:59 10

"Ko osim naprednih radikala ima gazdu?"

Novinar Slobodan Georgiev i šefica Informativne službe Srpske napredne stranke, Vladanka Malović, koja preko zvaničnog naloga stranke vređa i proziva sve one koji imaju drugačije mišljenje, od juče "ratuju" na društvenoj mreži Tviter. Posle "peglanja", "logora", "Belivuka", došli su na red "Mauricijus", "stilske figure", "nekretnine", ali i još jedno najavljeno "peglanje".

Naime, nakon što je Georgiev pitao Vladanku da li zna koju stilsku figuru je upotrebio Aleksandar Vučić u rečenici "Pronašli još jedno telo u telefonu", šefica informativne službe mu je odgovorila da ne zna za stilsku figuru, niti za te "klošarske fore".

- To oko tela vidi sa Belivukom i linkovima, ako uspeš da ih dobiješ. Ali jedno znam - danas si pokazao skroman učinak što se tiče inteligencije i hrabrosti. Do sledećeg najavljenog peglanja - napisala je Vladanka. 

Georgiev je zatim napisao "A znaš gde je Mauricijus"? 

Vladanka je svojim rečnikom odgovorila.

 

- Naravno da ne znam. Ali znam ko zna. Tvoj lider - lopovčina i lažov Dragan Đilas - nastavila je šefica Informativne službe SNS, rečnikom koji ne priliči ni ljudima na ulici.

Naravno, sa zvaničnog naloga.

Georgiev je nakon toga upitao "Kako je na Banovom Brdu, uz link stana sa jednog sajta sa nekretninama.

- Glupo pitanje, nemam pojma o čemu pričaš. Nego, kume Sloba Georgiev, reci ti meni šta bi sa onim računima na Mauricijusu i u Švajcarskoj? Šta kaže gazda Đilas, ima li, ili nema? Čekam odgovor - napisala je ona.

- Nemoj ja, reci ti, vidim da si najjača istraživačica još od mlade Maje Gojković - napisao je Georgiev, i zamolio je da "ne galami".

- Kumo, ne galami, čujem te dobro, i ja sam na Banovom Brdu. Puno znaš, trk u policiju. A pre toga, imam pitanje: ko osim naprednih radikala ima gazdu - napisao je Georgiev.

Onda se na ovaj komentar nadovezala uzdanica naprednjaka.

- Кume Sloba Georgiev, ne znam ko je osim tebe na Brdu, i ne interesuje me. Ne vičem, pitam. Mnogo ste hrabri, pošteni, sve znate, samo ni da beknete za račune Dragana Đilasa na Mauricijusu i u Švajcarskoj. Gde si Điki, javni se - napisala je Vladanka. 

 - Mene zanima taj stan na Banovom brdu. Nije Mauricijus, to je daleko, tamo samo Vučić može da putuje - napisao je Georgiev.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati