Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 03. 2021. 22:12 6

"Od patnje majki, važnija radikalska poruka o vinu"

"Od šokiranja sveta se odustalo, od malstretiranja naroda nije. Predsednik se danas izvinio, ali ne građanima Srbije zbog toga što ih je sinoć fotografijama obezglavljenih ljudi uznemirio, nego Hrvatskoj jer je povredio nepca ljubitelja malvazije. Vino je, dakle, važnije od majke mrtvog sina koja pita "Zašto ste nam ovo uradili". Zato, gospođo, jer je od vaše patnje važnija poruka radikalske vlasti sadističkim sadržajem na 13 TV kanala istovremeno", rekla je Jelena Obućina u najavi "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Predsednik je žrtva i nema veze sa kriminalcima koje je njegova vlast othranila. Žrtve su i predsednikov brat, otac i sin, jer je on prisluškivan 1.572 puta. Novak Nedić je žrtva insinuacija. Onda se predsednik umio pre nego što je postalo jasno da Nebojša Stefanović još nije žrtva, a nije isključeno da bi mogao da postane dželat - rekla je Obućina.

Zbog Vučićevog govorenja o žrtvama "sve je stalo".

- Dva sata nije bilo ni kviza, ni serije, ni filma, ni emisije o kuvanju, samo bljutav rijaliti o smrti i brojevima. Ali, vesti nije bilo - istakla je voditeljka "Pregleda dana" i zaključila:

- "Pregled dana" ispravlja grešku. Imamo vest o smrti i brojevima. Šansa da je broj umrlih od kovida u rasponu od 13 do 17, kako nam mesec dana pričaju, jesu jedan prema tri milijarde. 30 puta uzastopno crveno na ruletu. Pa, nije li to šokantno? Takoreći, radikalno laganje naroda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati