Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 03. 2021. 18:11 49

GASI SVETLO "Staford" sa Hepija: Ja sam bomba, a Jurića neće biti

Perjanica TV Hepi, saradnica Milomira Marića i svojevrstan simbol Vučićeve Srbije, voditeljka Jovana Jeremić, dala je skandaloznu i sramotnu izjavu za režimski tabloid Objektiv, kojom se obrušila na Igora Jurića, osnivača "Fondacije Jurić" i oca devojčice Tijane Jurić, koja je brutalno ubijena 2014. godine.

Uvređena zbog odbijanja Jurića da se pojavi u njenoj emisiji, ona je izjavila:

- Postoje ljudi koji ne žele da dođu u emisiju, jer me se boje. Igor Jurić nje hteo da dođe rekavši da ne želi da završi na društvenim mrežama nakon moje emisije, aludirajući verovatno na moj “staford” lapsus. Ja sam mu rekla: “Gospodine Juriću, vi ste više na društvenim mrežama od bilo koga i bez "Vikend jutra". Iza toga se krije jedna njegova nesigurnost. Ja sam tempirana bomba, ti nikad ne znaš šta ću ja da te pitam.
Najpoznatija po svojim čuvenim lapsusima "staford" i "odron", jer se nikada nije susrela sa terminima "stavrofor" i "odar", ova članica Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije, kaže da ju je Jurić, navodno, potcenio i podstakao je da bude bolja.

- On je izgubio, ne ja. Ja ću da trajem, a Jurića neće biti nigde. On je zatvorio vrata mnogih medija u Srbiji zbog takvog ponašanja - zaključila je Jeremićeva.Podsetimo, Jovana Jeremić je ušla u politiku preko tadašnjeg verenika, a sadašnjeg supruga, Vojislava Miloševića, inače funkcionera Srpske napredne stranke iz Pirota.

Gasi svetlo, Srbijo!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 49

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati