Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 03. 2021. 18:17 10

"Boske je prijatelj Vučevića i kriminalac koji ga opslužuje"

Boske je lični prijatelj Miloša Vučevića i višestruki izvršilac krivičnih dela, od kojih je za teži oblik nasilničkog ponašanja pravosnažno osuđen na šest meseci zatvora - napisao je potpredsednik Narodne stranke Bora Novaković na svom Tviteru.

Novaković je istakao da će u danima koji dolaze učiniti javnim deo onoga što je dostupno i pravno nesumnjivo "kada su u pitanju kriminalne veze i radnje Miloša Vučevića i Marka Bosanca, u kriminalnim krugovima poznatijeg kao Boske".

- Preko svojih firmi, Montop HRS D.O.O Novi Sad, Montop Pro Veternik, Montop Pro Technogy D.O.O sklapao je privilegovane ugovore u nameštenim javnim nabavkama sa javnim komunalnim preduzećima grada #NoviSad - rekao je Vučević, i dodao:

- Ponovo je na delu krivično delo trgovine uticajem, jer te poslove Marko Bosanac Boske ne bi dobio da nije član SNS i čovek od izuzetnog Vučevićevog poverenja. Dovoljno je ukazati samo na jedan podatak: 2015. godine kada osniva firmu Top Work ukupni prihod je bio 41€, a 2019 godina njegova firma Montop HRS D.O.O. ostvarila je prihod od 10.570.665 evra - naveo je potpredsednik Narodne stranke. 

On kaže da je razlika očita i "objašnjava samo piramidom kriminalnog zla koje je uspostavio aktuelni gradonačelnik". 

- Ujedno Boske je samo još jedan kriminalac, koji okružuje i opslužuje Miloša Vučevića. Na slici koju prilažem vidljiv je odnos realne moći i snage u SNS, jer je kriminalac Boske. Odmah do gradonačelnika, a doajeni naprednjačkog pokreta u Vojvodini, Damir Zobenica i Vladimir Galić stoje u trećem redu - rekao je Novaković, i dodao da neće ništa prećutati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati