Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 03. 2021. 20:00 4

"JOŠ JEDNOM MI STAVI SLIKU..." Kako saradnik Vučićevog kuma preti radniku (AUDIO)

Saradnik Nikole Petrovića, prvog kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića, najbrutalnije je u telefonskom pozivu izvređao i pretio jednom od radnika koji je pisao protiv izgradnje minihidroelektrana na Limu.

- Ovako Dragan Klisura, kompanjon prvog kuma Nikole Petrovića, preti radniku jer je pisao protiv njihovih MHE na Limu! Kum Petrović gradi i MHE Rekovići na 700 metara od vrtića i izaziva klizišta. Kum Vučić mu za uništavanje reka i kuća ljudi obezbedio desetine miliona evra državnih para! - napisala je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić uz ovaj uznemirujući snimak.

- Je li bre, koji je tebi k***c, bre? Ti braniš Lim? Otkud ti pravo mene da za***avaš, samo te to pitam, idiote jedan? Idi u Lim, boli me k***c šta ćeš da radiš sa Limom! Idiote jedan! Nahranio sam te, nije te sramota, konju jedan! Konju jedan! Ti štitiš Lim? Ko si ti da braniš Lim? Doveo sam te u Beograd, nahranio sam te... Ko te j**e. Jesi li ti normalan, snimaš me? Idiote! Majmune majmunski! - izgovorio je sve ovo Klisura.

A zatim su usledile i pretnje.

-  Slušaj me dobro... Niko ti neće pomoći. Samo još jednom stavi moju sliku... J***ću ti majku za ovo što si rekao - urlao je Klisura.

Da podsetimo, Marinika Tepić je prekjuče na konferenciji za medije otkrila da se Mirko Ružić iz Priboja obratio Stranci slobode i pravde zbog toga što mu je kuća ugrožena klizištem koje je nastalo izgradnjom mini hidroelektrane (MHE) "Reković".

Kako je navela Tepić, Ružić se obratio zato što nije mogao preko institucija da reši taj problem budući da "je investitor te MHE Dragan Klisura koji poslove vodi", kako je rekla, za "prvog kuma Srbije" Nikolu Petrovića.


Potpredsednica SSP je dodala da se Ružiću investitor Klisura samo jednom javio i rekao da će dati obeštećenje, ali da se posle nije pojavljivao. Umesto njega su se pojavili advokati koji su mu rekli da "vodi računa šta radi jer je to MHE Vučićevog kuma".

A kako se investitor Klisura obračunava sa "neprijateljima" može se videti iz priloženog snimka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati