Društvo i ekonomija

Direktno.rs

01. 03. 2021. 10:36 6

"Vučiću, ko je napravio Belivuka i njegovu kriminalnu grupu?"

Stranka slobode i pravde (SSP) poziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića da javnosti Srbije odgovori na samo jedno, ali ključno pitanje - Ko je napravio Belivuka i njegovu kriminalnu grupu?

Godinama unazad javno govorimo i iznosimo dokaze da je upravo Aleksandar Vučić, preko ovakvih kriminalaca, stavio pod kontrolu navijačke grupe da bi kontrolisao skandiranja na stadionu i koristio te lažne navijače kao batinu za obračun sa političkim neistomišljenicima, terorisanje građana u izbornim kampanjama, ali i za napade na novinare. Zauzvrat, imali su zaštitu države i dozvolu da se bave najgnusnijim kriminalnim poslovima. I svi znaju da to traje godinama, paralelno sa dolaskom Vučića na vlast, a ne tek od 2019. godine, kako on sada to lažno prikazuje.

Nema nikakve potrebe da Vučić javnosti emituje najavljene horor filmove ubistava ljudi, kad te ljude nije na vreme zaštitio i spasao njihove živote. Tek sada, kada ove  kriminalce više niko, pa ni država nije mogla da prikriva i kada je cela Srbija, ali i Evropa saznala za brojna ubistva, pljačke i trgovinu narkoticima, tek sada, kada svi znaju da je sve rađeno pod patronatom vlasti, Aleksandar Vučić pokušava medijskim terorom da zaštiti sebe, a za sav kriminal optuži svoje najbliže saradnike i prijatelje. 
Cela Srbija zna da ti njegovi saradnici i prijatelji, koje on sam sada označava kao saradnike i patrone mafije, nikada ništa nisu smeli ni da pomisle, a kamoli urade   bez njegove lične dozvole i saglasnosti.

Vučićev kriminalizovani režim je toliko iznutra truo, da se sam od sebe raspada, a Srbija je zbog toga ponovo tema u međunarodnoj javnosti kao crna rupa u Evropi u kojoj više niko ne zna da li je mafija vlast ili je vlast mafija.

Ova slika Srbije rezultat je isključivo Vučićeve lične, nekontrolisane vlasti i zato on mora da ode - stoji u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati