Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 02. 2021. 22:51 4

Lončar izbegava TV Prva i brani svojima da gostuju (VIDEO)

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar nije dozvolio Pavlu Zeliću iz Agencije za lekove da gostuje u studiju TV Prva, što je razbesnelo voditelja Filipa Čukanovića koji je javno "prozvao" Lončara. Poznato je da je Čukanović jedan od omiljenih voditelja predsednika Aleksandra Vučića, pa se samim tim sumnja da voditelj ipak nije samoinicijativno "prekorio" Lončaru i da ministar ne izbegava iz čista mira gostovanja na ovoj televiziji.

- Danas je u ovom studiju trebalo da bude Pavle Zelić iz Agencije za lekove, ali dogodilo se nešto što se zaista nikad nije dogodilo. On nije dobio dozvolu Ministarstva zdravlja da dođe u ovaj studio - rekao je Čukanović i dodao:

- Takođe, ministar Lončar iz sebi znanih razloga već mesecima odbija da dođe u naš program, pa ga zato i nema. Nadamo se da ćemo nekada kada saznamo u čemu je problem, uspeti i da ga rešimo - istakao je voditelj.

Šta se događa na relaciji Lončar - TV Prva koja je takođe prorežimski nastrojena ili bolje pitanje šta se dešava na relaciji Lončar - Vučić?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati