Društvo i ekonomija

M. Ž.

31. 01. 2021. 18:49 21

SKANDAL Grigoriju spotovima crtaju metu kao Oliveru (FOTO)

Episkop diseldorfski i cele Nemačke Grigorije odavno je trn u oku režimu i to znaju i vrapci na grani. Konstantno su ga provlačili kroz blato, a naročito otkad je uoči Božića najavio da će okupiti između 30 i 300 mladih ljudi koji su spremni da se žrtvuju za dobrobit Srbije. Sada su otišli korak dalje u monstruoznim namerama - crtaju metu na čelo vladici plaćenim reklamama na Jutjubu.

Korisnici društvenih mreža, a među njima i bivši gradonačelnik Paraćina Saša Paunović, dele sa svojim pratiocima plaćene reklame za koje se pretpostavlja da potiču iz kuhinje režima, a koje u najmanju ruku ugrožavaju bezbedbost vladike Grigorija.

- Kakav je to vladika koji traži od najviših crkvenih velikodostojnika da sahrane živog patrijarha srpskog Pavla - navodi se u jednom delu reklame, uz fotografiju episkopa diseldorfskog i Nemačke.

Da se na ovaj način ugrožava bezbednost i crta meta na čelo ljudima jasno je iz još jednog primera. Ne tako davno, na televiziji Pink je blaćen i pokojni lider inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović uoči izbora na Kosovu i Metohiji, a nedugo potom, Ivanović je ubijen ispred prostorija svoje inicijative u Kosovskoj Mitrovici.

Identično se događa i sada sa vladikom Grigorijem, samo što je reklama kojom se otvoreno poziva na linč ovog puta plaćena na platformi "Jutjub".

Poruke su slične, diskreditovanje se radi na isti način, a bilo koji racionalan čovek ne može da se ne priseti skandaloznog spota sa Pinka i da se ne zapita da li još neko treba glavu da izgubi da bi se zadovoljile jeftine namere naručilaca ovakvih sramnih spotova koji ne razmišljaju o mogućim posledicama.

Podsetimo, režim je još letos počeo kampanju protiv Grigorija, nakon čega je pokrenuta i peticija podrške vladiki, koja je upravo upozoravala da bi kampanja mogla da dovede do najcrnjeg scenarija. Za svega dva, tri dana peticiju podrške Grigoriju je potpisalo preko 8.000 ljudi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati