Društvo i ekonomija

Milan Zarić

28. 01. 2021. 06:26 10

Grigorije: Šta imam protiv Vučića? NIŠTA EFIKASNO (VIDEO)

"Šta ja imam protiv Vučića? Što se kaže u šali, nemam ništa efikasno", rekao je vladika Grigorije još 2017. godine prilikom gostovanja na televiziji N1 i taj odgovor se i dan danas prepričava kao jedan od najduhovitijih. Međutim, Vučiću i režimskim medijima očigledno nije bio tako simpatičan, pa je Grigorije često meta napada tabloida.

Kada god se pojavi neko ko će da kritikuje poteze i odluke vladajuće stranke, biva najstrašnije satanizovan i provlačen kroz medijsko blato. Prošli su kroz to glumci, opozicioni političari, uopšte slobodnomisleći ljudi, ali se čini da se, pored Dragana Đilasa, kroz najveće blato provlači vladika dizeldorfski i cele Nemačke Grigorije.

Nije se libio vladika da u javnosti govori da se ne slaže sa politikom koju vodi Aleksandar Vučić, zbog čega je dobijao naslovne strane u režimskim tabloidima. To je nekako najfrekventnije bilo posle Božića, budući da je na Badnji dan Grigorije istakao da je spreman da okupi 300 ljudi koji su spremni da promene sistem, kako ne bi sve zavisilo od jednog čoveka.

Ali, Grigorije je i pre tog istupa znao da kritički govori o Aleksandru Vučiću, često na duhovit način, bilo je tu dosta izjava, među kojima se izdvojila ona iz 2017. godine.

- Nisam nešto mnogo javno ni govorio protiv Vučića, i to sam mu rekao u našem direktnom razgovoru u Mostaru kada smo se sreli - rekao je Grigorije, a kada ga je voditelj pitao "Šta vi imate protiv njega", usledio je odgovor koji se i posle četiri godine prepričava:

- Što bi rekli u šali, nemam ništa efikasno - rekao je Grigorije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati