Društvo i ekonomija

I. M.

25. 01. 2021. 11:16 0

ARČI DRŽAVNI NOVAC Toma Mona gradi postrojenje za otpadne vode koje već postoji

Da novopečeni ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Tomislav Momirović, ne zna šta priča, svedoči i njegova najava izgradnje nove kanalizacione mreže i postrojenja za preradu otpadnih voda u Paraćinu.

- Paraćin ima preradu otpadnih voda od 1988. u Zmiču, a osim toga i svaki izdvojeni seoski sistem ima svoju preradu otpadnih voda - izjavio je bivši predsednik opštine Paraćin, Saša Paunović.

Podsetimo, Momirović je naveo da u Srbiji postoji veliki ekološki i infrastrukturni problem koji se odnosi na prečišćavanje otpadnih voda.
- Na sastanku smo se dogovorili da Paraćin stavimo u listu prioriteta, da ispočetka isprojektujemo postrojenje za preradu otpadnih voda, izgradimo novu kanalizacionu mrežu i stanovnicima ovog grada omogućimo civilizacijski nivo prečišćavanja otpadnih voda - rekao je Momirović u Paraćinu, koji je juče obišao zajedno s premijerkom Anom Brnabić i ministarkom državne uprave i lokalne samouprave Marijom Obradović.
Ova Momirovićeva najava slikovito govori kako se vlast odnosi prema novcu građana Srbije.
- Pa dobro, oni će ipak da ga otvore još jednom, a i dobro je za pravdanje nekog novca, našeg novca, za neku fiktivnu izgradnju - napisao je Dragan Cvele Cvetković na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati