Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

17. 01. 2021. 20:35 10

Brankici Stanković prete zbog Aleksića i "Oče naš"

Urednici Insajdera Brankici Stanković od subote uveče, kad se na društvenoj mreži Tviter osvrnula na slučaj silovanja glumice Milene Radulović, neprekidno stižu poruke uvredljive i preteće sadržine. Ona za ističe da je sve počelo od trenutka kad je prokomentarisala da su polaznici škole, u koju je išla mlada glumica, časove započinjali molitvom "Oče naš", te da su je zbog toga optužili da napada veru i crkvu.

"Bog će ti suditi", "Ćuruvija", samo su neke od pretnji koje je Stanković dobila na društvenoj mreži Tviter, samo zbog toga što je ukazala na slučaj glumice Milene Radović.

- Ja sam napisala tvit zbog jedne veoma strašne priče. Svako ko je pročitao tekst, imao je neki jak utisak, a moj je bio to licemerje gde je neko spreman da časove započinje molitvom i da čita "Oče naš", a da posle toga siluje učenice. To je za mene strašno i imala sam potrebu da ukažem na to - navodi Stanković za Nova.rs.

Ona dodaje da je nakon njenog tvita usledio niz komentara gde je optuživana za napade na crkvu i veru, iako, kako kaže, to nema veza sa onim što je napisala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati