Društvo i ekonomija

R. Ć.

11. 01. 2021. 14:01 29

Vulin nazvao Mariniku nesrećnicom, pa priznao da je bila u pravu

Ministar policije Aleksandar Vulin na način neprimeren jednom ministru nazvao je potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić nesrećnicom pa onda posle samo 11 sati smenio Dragana Pešića, načelnika saobraćajne policije Policijske uprave u Nišu. Uvrede su usledile nakon što je Tepić s pravom pitala zašto je ministar Vulin hitno posetio Niš, nakon što je bahati vozač usmrtio dečaka i muškarca na pešačkom prelazu.

Očigledno da su sumnje Marinike Tepić bile opravdane, i da niška policija nije na vreme reagovala da spreči divljenja Nemanje Stamenovića, na čiju bahatu vožnju su građani Niša upozoravali, a koji je na pešačkom prelazu "audijem" usmrtio dve osobe. Ulica u kojoj se desila nesreća poznata je po divljanju vozača, a niška saobraćajna policija, prema navodima građana, nije preuzela ništa kako bi sprečili da do ovakve nesreće dođe.

- Taj sa "audijem" je prolazio već tri puta napred-nazad velikom brzinom pre nego što se desila nesreća. Iživljavao se sve dok nije izazvao udes. Više puta smo prijavljivali brzu vožnju ovim bulevarom koji nekima dođe kao trkačka staza - rekao je jedan od stanara ove ulice.

Ministar policije je odmah posle nesreće otišao za Niš, a kada ga je Tepić upitala šta je tamo radio, Vulin ju je na najprostačkiji način izvređao:

-  Da li ministru treba opravdanje da bi obišao policiju u Nišu? To je priča one nesrećnice Marinike Tepić. Da vas neko optuži da prikrivate nesreću, a policija je odmah uhapsila bahatog vozača... Mi živimo u takvom sistemu vrednosti, naš javni prostor je toliko zagađen, to je sve odvratno - rekao je Vulin u emsiji "Hit tvit".

 Da li su za ministra Vulina nesrećnici i svi oni građani Niša koju protestvovali i pozivali na odgovornost nadležne u Nišu zbog čijeg (ne)rada su izgubljena dva života? 

Ministar Vulin je na kraju poslušao "nesrećnu" Mariniku Tepić i samo posle 11 sati od vređanja iste, smenio načelnika saobraćajne policije Policijske uprave u Nišu. Iako ju je na najgori način uvredio, ministar je smenom niškog načelnika ipak prećutno priznao da je Marinika bila u pravu. U pravu su bile i hiljade građana koju su izašli na ulice Niša da traže pravdu, ali i oni građani koju su više puta upozoravali na bahate vožnje spornom ulicom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati