Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 01. 2021. 20:57 26

Tepić: Šta je Vulin radio u niškoj policiji?

Sinoć je došlo do tragedije u Nišu, budući da je vozač "audija" beogradskih tablica divljao ulicama ovog grada i takva vožnja je za posledicu imala ubistvo 12-godišnjeg dečaka, kao Dejana Ilića, koji je bio poverenik Udruženih sindikata Srbije Sloga za Južnu Srbiju.

Danas je bahati vozač uhapšen, posle čega se oglasila potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, koja je posle saobraćajne nesreće koju je izazvao 19-godišnjak imala pitanja za ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

- Šta je Vulin zapravo radio danas u niškoj policiji, nakon što je bahati sin usmrtio 12-godišnje dete i našeg saborca Dejana Ilića? Zašto se Vulin krije od medija? - navela je Marinika Tepić i podsetila ga da je bahata vožnja prijavljivana, međutim reakcije nije bilo.

- Zna da su Nišlije prijavljivale bahatog sina? I ništa, dok nije pokosio ljude - na trotoaru? Zato mu policija krije ime? - niz je pitanja koja je Marinika Tepić uputila na adresu Aleksandra Vulina, prvog pendreka Srbije.

Nije policija na vreme reagovala, iako je dobijala upozorenja. Da jeste - tragedija bi mogla da bude sprečena i 12-godišnji život nije morao da bude ugušen, kao i život Dejana Ilića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati