Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 12. 2020. 16:29 16

ZEKIĆ NA ČELU REM! "Oni se sprdaju sa nama"

Jedna od vesti koja je obeležila današnji dan jeste i izbor Olivere Zekić, produžene ruke SNS u Regulatornom telu za elektronske medije, za predsednicu Saveta ovog tela, što je izazvalo brojne reakcije javnosti na društvenim mrežama.

Za zamenika predsednice Saveta REM-a izabran je dosadašnji vršilac dužnosti zamenika predsednika, Goran Petrović, saopšteno je iz REM-a. Mediji podsećaju da je Olivera Zekić izabrana 17. decembra u Skupštini Srbije za članicu Saveta REM-a na period od pet godina. 
- Olivera Zekić izabrana za predsednicu Saveta REM-a. Ovi se sprdaju s nama - mišljenja je radio i TV voditelj, Igor Brakus.

Tim povodom oglasio se i predsednik Demokratske stranke, Zoran Lutovac:
- Cela kula od karata laži i prevara počiva na zarobljenim medijima. Nema borbe protiv korupcije i bezakonja niti boljeg života bez slobode medija. Odgovor mora biti solidarnost i pritisak sa zahtevima ujedinjenih građana i opozicije: ili oslobađanje medija ili pobuna.
- Opozicijo, Olivera Zekić izabrana za predsednicu REM-a. Šta vam kažu ovi iz Evrope, kada kreću pregovori o slobodi medija - bio je ironičan Moca m.- Al' na 5 godina da nas ovako zarobe, mnogo je kume - napisao je Miroslav Nešić.- Hahaha... Logično! Ma, može i po kosi i po zavesama - smatra P.- Sve jasno: nastavak suštinske krize, krize kompetencija i znanja - poručuje novinar Slobodan Georgiev.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati