Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

15. 12. 2020. 14:30 12

Ćulibrk smenjen, Lučić novi direktor "Telekoma"

Vladimir Lučić, dosadašnji koordinator za internet i multimediju “Telekom Srbija grupe”, imenovan je za generalnog direktora ove kompanije umesto Predraga Ćulibrka, čiju smenu je najavila Marinika Tepić prošlog vikenda.

- Još jedna pobeda! Posle prijave direktora Telekoma Predraga Ćulibrka, jer je za fiktivni posao dao 38 miliona evra Igoru Žeželju da kupi Kurir, stiže info: Vučić ga smenjuje u ponedeljak, a imenuje Vladimira Lučića, mozga malverzacije. Lučić je još letos "seo". Znači nove štele - napisala je Marinika Tepić na Tviteru.

Podsetimo, potpredsednica SSP je podnela krivičnu prijavu protiv direktora Telekoma Predraga Ćulibrka za zloupotrebu odgovornog lica prilikom kupovine "Kurira" od strane Igora Žeželja, a sada se pokazalo da je bila u pravu kada je rekla da će Aleksandar Vučić smeniti Ćulibrka.

Tepić je ranije govorila o “fiktivnom ugovoru” koji je “Telekom” sklopio sa firmom Igora Žeželja, a na osnovu kojeg je ovo javno preduzeće dalo 38 miliona evra u svrhu otkupa medijskog sadržaja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati