Društvo i ekonomija

Direktno.rs

10. 12. 2020. 15:36 25

"Prestanite da me vređate, ja Vas plaćam, OSTAVKA, BRE"!

Boris Malagurski, srpski filmski reditelj osvrnuo se vest koja je jutros zaprepastila građane Srbije - da je za logotip JP "Putevi Srbije" dalo 5 miliona dinara, zatraživši ostavku novopečenog ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Tomislava Momirovića, uz konstataciju "pošalji SMS za lečenje deteta dok država daje €42,500 za izradu novog logotipa". Naravno, na njegove reči odmah je reagovao Momirović, rekavši da je ovo "lažna vest", iako je ova informacija objavljena na portalu javnih nabavki!

- Gospodine Malagurski, Vi mora da ste totalno poludeli kada možete da poverujete u ovakvu laž - napisao je Toma Mona na svom Tviteru, a onda mu je Malagurski priložio i dokaz.

- Dakle, tvrdite da država širi laži? Na državnom portalu sve piše. Šta je tu lažna vest? I da Vam više ne padne na pamet da me vređate - ja plaćam Vas, mene i sve građane da služite, je l’ jasno? 5 miliona dinara za logo? Ma ostavka odmah, bre - napisao je Malagurski. 

Međutim, novopečeni ministar se više nije oglašavao. Verovatno je ukapirao da je ova informacija objavljena upravo na državnom portalu javnih nabavki, i da ne može biti lažna nikako.

Podsetimo, javno preduzeće Putevi Srbije koje i dalje u statusu v.d. predvodi Zoran Drobnjak, nadmašilo je svaku moguću granicu.

Na spisku troškova ovog preduzeća za četvrti kvartal ove godine našao se, ni manje više nego redizajn logoa, čija cena ne iznosi nekoliko desetina evra za koliko se može naći dizajner koji se bavi ovom oblašću, već pet miliona dinara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati