Društvo i ekonomija

Direktno.rs

01. 12. 2020. 14:23 34

PRIMAJU PACIJENTE?! Kovid bolnica u Batajnici nema ni prozore, ni stepenice (FOTO)

Kovid bolnica u Batajnici izgleda fenomenalno. Sve je uredno, opremljeno, izgrađeno u fulu, čudo jedno... Ali samo za potrebe slikanja i snimanja u cilju Vučićeve samopromocije. Realnost je drugačija. U kovid bolnici, gde bi prema najavama danas trebalo priimiti prve pacijente, radovi i dalje traju i nisu ni blizu završetka.

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je 24. novembra da će za sedam dana, odnosno danas, biti primljeni prvi pacijenti.

- Za sedam dana biće otvoren kovid deo sa 200 ležajeva intenzivne nege u novoj bolnici u Batajnici. Kao građanin Srbije sam ponosan da smo za četiri meseca uspeli da izgradimo nešto ovako. Hoću da čestitam radnicima, državi koja je smogla snage da ovo plati - rekao je Vučić.

Međutim, sudeći po fotografijama koje su nastale u ponedeljak uveče, može se uočiti da radovi nisu ni blizu kraja, da još mnogo treba da se uradi.

Pre svega, zastakliti prozore.

- Kako će Vučićeve rediteljke prikriti ovo na otvaranju bolnice u Batajnici? Ljudi koji su juče bili tamo šalju dokaze da na prozorima još nema stakla. Na ulazu u Intenzivnu ni stepenica! Pa kako će sutra uvesti pacijente? U par soba za slikanje? Hvala svima koji pomažu istini - napisala je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, koja je podelila fotografije iz ove bolnice.

Ma, samo napredno...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 34

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati