Društvo i ekonomija

Direktno.rs

30. 11. 2020. 07:02 13

"Panić je doktor još dok si ti Šešelju nosio gajbice"

On "oštro" replicira doktoru koji svaki dan radi sa pacijentima. Doktoru koji je to radio i kada je On nosio gajbice Voji, kao i danas kad je postao Mesija - napisao je član predsedništva Stranke slobode i pravde Ivan Mandić, reagujući na Vučićevo bahato ponašanje i pričanje o "brutalnom odgovoru" anesteziologu dr Radetu Paniću.

- Možda zdravstvo nije još puklo ali, on sigurno jeste. Naš posao i jeste da mu omogućimo kvalitetan zdravstveni sistem - dodao je Mandić.

Podsetimo, predsednik Sindikata lekara i farmaceuta dr Rade Panić izjavio je kroz suze u jednoj emisiji da je zdravstveni sistem naše zemlje pukao i da liči na Italiju iz marta i aprila.

- Čujete da sam veoma uzbuđen. Juče sam bio u situaciji kakva se dešavala u Italiji. U svom profesionalnom veku nisam očekivao da ću doći u takvu situaciju, nisam imao mesta za ljude koje mi u medicini smatramo mladima, niti sam imao gde da ih transportujem - rekao je Panić.

Usledio je potom odgovor Vučića, koji je kazao da bi "brutalno odgovorio Paniću da nije predsednik države".

- Da nisam predsednik odgovorio bih brutalno, ovako ću samo da kažem - sramota. Naš zdravstveni sistem je u teškoj situaciji, ali napreduje svakog dana i rađa heroje i prave junake. Hvala svim tim ljudima koji gledaju da pomognu pacijentima, a ne onima koji gledaju kako će da sruše svoju državu i zdravstveni sistem - izjavio je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati