Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 11. 2020. 21:20 7

"PROROČKI" Kako je Informer čestitao pobedu Trampu (FOTO)

Srbija ima predsednika kakvog nema nijedna država na svetu. Aleksandar Vučić nepogrešivo ume da odabere pogrešnu stranu kada je reč o američkim izborima, a njegovu viziju bespogovorno slede i mediji čiji je on glavni urednik. Sve ide toliko daleko da mu su mu čak i čestitali pre objavljivanja samih rezultata.

U tome je prednjačio Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera i jedna od glavnih Vučićevih perjanica, koji se oglasio pre tri dana na Tviteru i uputio čestitku Trampu.

- Red je da ponovimo čestitku od pre četiri godine - napisao je Vučićević, dok je u poruci sada već bivšem predsedniku SAD navedeno "Čestitamo! Trampe, Srbine!"

Međutim, tri dana kasnije je stigao hladan tuš za Vučića i njegove medije, pošto je saopšteno da je na predsedničkim izborima pobedio Džo Bajden, koji je osvojio 290 elektorskih glasova (za ulazak u Belu kuću je bilo potrebno 270).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati