Društvo i ekonomija

Direktno.rs

01. 11. 2020. 22:51 54

Biljana Srbljanović na dan sahrane vređala mitropolita Amfilohija

Biljana Srbljanović, dramska spisateljica, nekada kandidat za gradonačelnika Beograda sa dobijenih nekoliko promila glasova, žena koja je hapšena zbog kupovine kokaina i potom potpisala sporazum sa Tužilaštvom o priznanju krivice, danas je perjanica i uzdanica Aleksandra Vučića. I pored tog događaja ona kao profesor FDU-a radi sa studentima! Na bestidan način danas je, na dan sahrane, izvređala mitropolita Amfilohija i milione ljudi koji tuguju.

Nećemo prepričavati sta je napisala jer se upotrebljene reči kose sa kodeksom novinarstva, ali tu je slika samo dela njenog teksta koja govori više od bilo kojih reči.

Tekst je izazvao pravu buru na mrežama, pa je mnogo tviteraša napisalo da je u tekstu Biljana Srbljanović trebalo ime mitropolita Amfilohija da zameni imenom njenog šefa Aleksandra Vučića. Ali ona takav tekst neće napisati. Jer ne sme. A upravo je Vučić taj koji se zalagao za istrebljenje muslimana, širio epidemiju, plakao za Miloševićem i slavio Đinđićevo ubistvo.

Umesto zaključka samo jedna rečenica: ako je i od Srbljanovićke, mnogo je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 54

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati