Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 10. 2020. 16:41 22

"Nigde sreća nije tolika kao pod tuđim krovom"

Srećno useljenje u novu kuću, gospođo Brnabić. Neka novi krov danju greje sunce a noću topla mesečina. Ako Vam na jastucima budu smetali monogrami bivsih vlasnika, okrenite ih na drugu stranu. Nigde sreća nije tolika kao pod tuđim krovom. Nijedna supa nije kao ona iz tuđeg tanjira - napisao je reditelj i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević povodom preseljenja premijerke u renoviranu vilu.

Kovačević je, kao jedan od najvećih kritičara sadašnjeg režima, kratko i simbolično čestitao premijerki Ani Brnabić useljenje u novu kuću na Dedinju.

Brnabić ja kao poslednju odluku u prethodnoj vladi donela da vilu "Bor" u kojoj je decenijama živela Jovanka Broz dodeli sebi na korišćenje.

Renoviranje će koštati 2,5 miliona evra, a Kovačević je premijerki poželeo da joj u vili "novi krov danju greje sunce a noću topla mesečina".

- Ako Vam na jastucima budu smetali monogrami bivših vlasnika, okrenite ih na drugu stranu. Nigde sreća nije tolika kao pod tuđim krovom - napisao je Kovačević na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati