Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 10. 2020. 12:00 9

Užasne slike bolnica u Smederevu i Novom Sadu

Nehigijenski uslovi su, po svemu sudeći, novi lični pečat srpskih bolnica. Posle jučerašnje objave (ne)uslova na Fizikalnoj medicini u valjevskoj, na društvenim mrežama su osvanule gnusne slike iz bolnica u Smederevu i Novom Sadu.

Potpredsednica SSP-a Marinika Tepić je nakon objavljivanja katastrofalnih uslova iz valjevske bolnice, danas na svom Fejsbuk profilu objavila i potresne slike bolnica u Smederevu i Novom Sadu.

- Ovo je deo Infektivne klinike u Novom Sadu. Bez lifta! Medicinari vuku rukama i nosilima na sprat nepokretne pacijente! Hirurgija u bolnici u Smederevu horor! Kupatila porodilišta u Kruševcu bez tople vode. Ali klika njih ne obilazi. Što-ne-vidiš-toga-nema-politika? - objavila je Tepić na svom Fejsbuk profilu, uz slike iz bolnica.

Da podsetimo, osim katastrofalnih stanja bolnica, u Kolubari/Vreoci, gde živi preko 1.000 radnika EPS-a nema tople vode, slavine im ne funkcionišu, a moraju da koriste i poljske toalete! 

Snimci i slike stanja u srpskim bolnicama, kao i činjenica da 1.000 radnika EPS-a živi u uslovima nedostojnim čoveka, a porodilje u Nišu nemaju spavaćice, toalet papir i ostale osnovne potrepštine, ukazuju na to da zaista živimo u zlatnom dobu.
 
Zlatno doba za jednu političku kastu, a kameno doba za obične građane Srbije...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati