Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 09. 2020. 13:17 44

Gašiću MUP - Stefanoviću odbrana! Vulinu BIA?

Kao i mnogo puta do sada, Direktno.rs je prvi imao tačnu informaciju. Najavili smo da će Nebojsa Stefanović ipak napustiti resor unutrašnjih poslova i pored decidiranih zahteva da ostaje na tom mestu. Razlog za promenu odluke bila je činjenica da se na novog direktora policije prebacuju sve nadležnosti kada je u pitanju komandovanje pripadnicima policije, odnosno ministar se potpuno izbacuje iz operativnih delatnosti.

Posle Stefanovićeve odluke da prihvati poziciju ministra odbrane, u igri su bili i spoljni poslovi, Vučiću se otvorila mogućnost da ispuni obećanje dato Bratislavu Gašiću da će biti novi ministar policije!

Stefanovićevi kadrovi, odnosno ono malo što ih je preostalo, pakuju kofere spremajući za promene kancelarije. Koga će Gasić dovesti sa sobom - ostaje da se vidi.

Sve u svemu, moglo bi se reći da je sve po onoj narodnoj i vuk sit i ovce na broju, kad u celoj priči ne bi bilo sadašnjeg ministra odbrane Aleksandra Vulina. U ovoj kombinatorici on ostaje bez mesta, odnosno može sve svoje uniforme, fudbalskim rečnikom, da okači o klin.

Naravno da se Vučić neće odreći jednog od svojih najlojalnijih ljudi i da će i za njega biti nađena funkcija. Razmatra se čak i opcija da Vulin preuzme od Gašica resor državne bezbednosti?!

Ma koliko to neveroatno izgledalo, sve što se dešava ovih osam godin nam govori da u Srbiji nista nije nemoguće.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 44

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati