Društvo i ekonomija

26. 09. 2020. 10:18 0

Direktorka zbog straha od istine zaključala radnike

Direktorka Javno komunalnog preduzeća „Vodovod – Šabac“ Daniela Lovrin Gavrilović je na vrlo perfidan i podmukao način, opstruisala konferenciju za medije sindikata „Sloga“ koja je trebalo da se održi juče ispred upravne zgrade tog preduzeća u Šapcu, zbog nezakonitog i politički motivisanog otkaza predsedniku sindikata, vodoinstalateru Ivanu Vasiću - navodi su u saopštenju udruženih sindikata Srbije "Sloga".

- Ovim je direktorka Daniela Lovrin Gavrilović, sa liste sa liste “Nebojša Zelenović Šabac je naš” pokazala strah od iznošenja istine, ali i nameru da joj nije stalo do položaja zaposlenih, već samo do ličnih privilegija i benefita koje nosi mesto i plata direktora JKP - ističe se.

Sloga poziva sve lokalne medije u Šapcu, posebno TV Šabac koja se, kako se navodi, predstavlja u javnosti kao nezavisan i slobodni medij da pored izjava direktorke uzme i izjave sindikalnih čelnika, kako Ivana Vasića iz Sloge, tako i Dušana Đurđevića i Gradimira Đurđevića iz drugih sindikata koji mu pružaju podršku, a koje je direktorka Lovrin Gavrilović u njihovom TV prilogu, bez imalo stručnosti, znanja i stida, sve zajedno brutalno izvređala bez prava da kažu neku reč u svoju odbranu.

- Udruženi sindikati Srbije “Sloga” jesu deo Udružene opozicije Srbije sa ciljem smene režima i poboljšanja medijskih sloboda, ali nisu za politiku stranačkog prisvajanja medija u službi brutalne političke propagande na štetu malih, običnih ljudi, radnika - naglašava se.

 Oni dodaju da kao sindikat neće odustati od održavanja konferencije, odnosno zbora podrške i nadaju se da će se on biti održan već tokom sledeće nedelje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati