Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 09. 2020. 14:06 16

Đilas: Direktor BIA Gašić krši zakon, psuje, vređa...

Kršenje zakona, psovke, vređanja, sprečavanje da deca dobiju normalnu školu - sve je to stalo u nekoliko rečenica šefa Bezbednosno informativne agencije Bratislava Gašića - kaže Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

Đilasovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Otvarajući trim stazu u Kruševcu Gašić je izvređao predsednika kruševačkog odbora Stranke slobode i pravde Ivana Mandića, izgovarajući i to "da iz inata neće da se rekonstruiše škola dok ne bude sve skockano". Ko si ti Bratislave Gašiću da odlučuješ da li če se rekonstruisati neka škola u Srbiji ili ne? Škola čiju rekonstrukciju lokalna vlast obećava već godinama. Ti si šef srpske tajne službe i tvoj posao je da štitiš bezbednost građana. Da, kao neki tvoji prethodnici, snabdeš policiju podacima o narko dilerima i ozbiljnim kriminalcima, pa da hapsite kao što su se nekad hapsili i podizale optužnice protiv Šarićeve grupe, Joce Amsterdama, Kristijana Golubovića, Stanka Subotića. Umesto to da radiš, ti otvaraš trim staze i pljuješ po opoziciji.

Da li je moguće da ne znaš, ili ne možes da shvatiš, da kad šef BIA govori o opozicionom političaru time krši zakon, jer je to apsolutno zabranjeno nekome ko vodi tajne službe jedne države.

Suštinsko pitanje je: Kako je čovek koji je do juče prodavao kafu i čije su sve firme otišle u stečaj, uopšte došao na čelo BIA. Da li ga je preporučilo to što je pokazao da je pametniji od stranačkih kolega, pa je pod stare dane uzeo diplomu, ali ne privatnog već državnog fakulteta iz Niša.

Bratislave Gašiću, tog istog Ivana Mandića, koga danas vređaš, zvao si na sastanak i objašnjavao mu kako nemaš nikakve veze sa pokušajem ubistva Borka Stefanovića koje se desilo u tvom gradu. Rekao si tom prilikom da znaš da je tebi namenjena treća bandera kad se promeni vlast?!
Bratislave Gašiću, ne brini. Neće biti nikakvih bandera, jer mi nismo vi. Ali će nadležni profesionalno prekontrolisati svakog ko je bio na bilo kojoj javnoj funkciji, nadam se tebe među prvima. Pa da vidi Srbija ko je kako stekao za kafu, a kome otac mora da daje - zaključio u pismu javnosti i Gašiću, Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati