Društvo i ekonomija

Direktno.rs

17. 09. 2020. 17:12 1

"U Srbiji ljudima presuđuju preki sudovi"

"Ne postoje granice bahatosti i zločinačkog odnosa prema ljudima koje režim Aleksandra Vučića nije spreman da pogazi. Smena više načelnika VMA zbog potpisivanja peticije oko 3.000 lekara to jasno pokazuje", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

- Lekari koji su smenjeni na mesta načelnika su došli zahvaljujući svom znanju i kvalitetima, kako bi obezbedili da građani dobiju najbolju medicinsku negu. Smenjeni su po kratkom postupku, ne zbog grešaka u radu, već zbog zahteva u kome su tražili da država bolje funkcioniše u borbi protiv korone - ističe SSP.

Iz Stranke slobode i pravde navode da su "posledice odluka vlasti katastrofalne".

- Srbija se nije vratila u devedesete, kako to ljudi govore – vratila se u ratno doba gde ljudima presuđuju preki sudovi. Posledice ovakve vlasti biće katastrofalne. Stranka slobode i pravde svim građanima koji su na udaru Vučićevog režima samo zato što imaju svoje mišljenje i ne plaše se da ga kažu, garantuje da će biti vraćeni na svoja radna mesta kada u Srbiju vratimo pravdu koju je Vučićev režim zgazio - poručuju iz SSP.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati