Društvo i ekonomija

Direktno.rs

17. 09. 2020. 08:08 11

Smenjeni načelnik PU Novi Sad dobio unapređenje jer je naredio: TUCITE GRAĐANE!

Ko je Milorad Šušnjić, načelnik Policijske uprave Novi Sad, koji je u tajnosti smenjen početkom septembra? (In)direktno i zbog zverskog premlaćivanja Miljana Mandića (28) o kojem se ćutalo 19 dana u policiji i tužilaštvu.

Nakon demonstracija, koje su se nekoliko dana za redom održavale u Novom Sadu i drugim gradovima u Srbiji, i nemilosrdnih poteza policije koja je tukla građane, Milorad Šušnjić, do tada načelnik Policijske uprave u tom gradu, unapređen je u pukovnika policije!

Podsetimo, tokom druge nedelje jula protesti su se održali, pored Beograda, i u Novom Sadu, kgde je policija brutalno pretukla dečaka sa smetnjama u razvoju, 8. jula. On je vozio bicikl kada mu je prišao policajac i gurnuo ga sa istog. Nakon toga se zaleteo drugi pripadnik policije i šutnuo ga u glavu.

Protesti su počeli spontanim okupljanjem građana u gradovima širom Srbije zbog najavljenog policijskog časa i drugih mera za suzbijanje koronavirusa, kao i zbog velikog nezadovoljstva građana nad vladajućim režimom.

Međutim, samo dva meseca kasnije, uručeno mu je rešenje o smeni na mestu načelnika Policijske uprave Novi Sad, kako je javio "Blic", datirano na 1. septembar.

- Nikada u istoriji policije se nije dogodilo da perač vozila i vulkanizer postane načelnik policije - otkrila je Nova.rs, koja u tekstu dodaje da je u Novom Sadu formirao i privatno odeljenje policije, koje je pratilo gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.

Posle njegove smene i brojnih "nesklada" u datumima na relaciji tužilaštvo - policija, a u vezi premlaćivanja mladića u Novom Sadu, ostaje nam da vidimo sledeće poteze obračuna unutar policije, naredne smene, unapređenja...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati