Društvo i ekonomija

Direktno.rs

13. 08. 2020. 13:05 11

"Napad direktora Telekoma govori da smo dirnuli najveću SNS kasu u zemlji" (VIDEO)

Tema oko Telekoma buknula je posle jučerašnjeg događaja. Dirnuli smo u najveću kasu Srpske napredne stranke. Ja ću i sledeće nedelje biti ovde, i na svakom drugom mestu gde sam potrebna. Pa da vidimo ko će da nas napada - rekla je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ispred Telekoma, gde je i posle jučerašnjeg verbalnog napada direktora u Telekomu Draška Markovića, i danas održala konferenciju.

 

Tepić je zatražila da se osnuje komisija koja će istražiti transakcije Telekoma, ali i ponovila jučerašnje sumnje i informacije vezane za poslovanje ove firme, naročito kupovinu “Adria media grupe” i tabloida “Kurir”.

Tepić je istakla da je ona za Telekom i da nije “strani plaćenik” kako je targetiraju.

- Više od 290 miliona evra našeg novca iskorišćeno je za distribuciju sadržaja. Interesuje nas koje to medije Telekom finasira našim novcem i koliko je našeg novca prosleđeno režimskim medijima - rekla je.

Potpredsednici SSP se ispred Telekoma pridružio i akademik Dušan Teodorović, koji je istakao da je jučerašnji incident inicirao “jedan od jurišnika SRS i učenika semena zla koje je posejao Vojislav Šešelj”.

- Građani Srbije žele pristojnu Srbiju, a ne Srbiju Vojislava Šešelja. Ovde se radi o čoveku koji je smatrao parlamentarizam kao vređanje i polivanje vodom. Aleksandar Vučić Telekom gleda kao svoju privatnu blagajnu. Svedoci smo da je Telekom jedan element u lancu netransparentnih operacija. Građani imaju pravo da dobiju informaciju o svim transakcijama. Ja ne mogu da razumem zašto su nam potrebne ofšor kompanije za transakcije sem ako se radi o malverzacijama - rekao je Teodorović i dodao da daje Telekomu rok od meseca dana da izađe sa čitavom dokumentacijom, i ukoliko se to ne desi pokrenuće akciju za bojkotovanje svih usluga ove kompanije.

Podsetimo, juče je potpredsednicu Stranke slobode i pravde Marinika Tepić verbalno napao direktor ljudskih resursa Telekoma Draško Marković, inače, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati