Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 08. 2020. 07:33 4

Nedimović i Lončar u nemom Vučićevom filmu

Detalj sa konferencije za medije Aleksandra Vučića, koje sada traju u proseku od po 80 minuta, nije ostao nezapažen. Uz predsednika, desno s njegove strane je sedeo bivši ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, i levo bivši ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Zajedničko im je da nisu ništa rekli! Glumili su u nemom filmu!

Odavno su Vučićeve konferencije za medije, kao i sve u ovoj zemlji, obesmišljene, pune laži i obećanja, neproverenih brojki, lupetanja, gluposti... Sada je došao i u fazu da dovede svoje najbliže saradnike, ministre iz Vlade, koji glume ikebane i sede za njegovim stolom (sa maskama na licu) bez da kažu jednu reč!

- Kada nestane struja na Divčibarama, iz tri sobe ustanu i kažu to je kriv ono đubre, peder i picousti - svu besmisao i urušenost jedne države izneo je Vučić u jednoj rečenici. 

A besmisao je kada Nedimović i Lončar sede i slušaju kako predsednik države priča o poljoprivredi i zdravstvu pored njih živih. I nemih...

Zašto su dolazili onda, šta rade tu, zašto pristaju da glume fikuse? Ta je uloga, uostalom, odavno odvojena za drugu sobu...

- Ja nemam šta da kažem, imam isto mišljenje kao predsednik - bilo je sve od Lončara što je rekao na konferenciji.

Ponižavanje, potcenjivanje, vređanje svojih saradnika, pa novinara, na kraju i građana, države, ali i svoje partije. To je Srbija danas i njen predsednik.

Živela Srbija, srećan rad!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati