Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 07. 2020. 00:44 33

EKSKLUZIVNO Čeda u osvajačkom pohodu sa reketom u ruci (FOTO)

Direktno.rs došao je u posed fotografije lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, na kojoj se vidi kako ide na Kliniku za fizikalnu terapiju "Fizio centar", da reketom za tenis, kako se kasnije ispostavilo, pretuče D. I. (41), vlasnika ove ustanove.

Na drugoj fotografiji se vidi kako Jovanović sa reketom u ruci odlazi u kliniku, a na trećoj, kako u pratnji obezbeđenja, i posle "obavljenog posla", napušta mesto bitke.

Prema pisanju medija, Jovanović je napao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju, nakon čega je on zadobio teške telesne povrede. 

- Stajao sam sa vozačem Čedomira Jovanovića i pričao, kada je on izašao iz automobila i bez razloga počeo da me udara reketom po telu. A onda je besno krenuo prema kolima, seo i otišao. Bio sam u šoku ne znam zašto me je napao niti koji je razlog - ispričao je vlasnik ove klinike. 

Nakon incidenta, policija je izašla na teren.

Takođe, spekuliše se da je Jovanović nekada bio vlasnik ove "Fizio centra", u kojoj je njegova žena direktorka, ali je navodno ostao dužan novac za zakup vlasnicima prostora, zbog čega je došlo do iseljenja. Nije poznato da li ovaj sukob ima veze sa nekim neraščišćenim računima.

Podsetimo, Jovanović se donedavno lečio od kovida-19.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati