Društvo i ekonomija

12. 07. 2020. 22:56 11

KAZAMAT Opsovao policajca i dobio 60 dana zatvora!

Ekspresnom presudom Prekršajnog suda u Beogradu, jedan od učesnika demonstracija, samo nekoliko sati nakon spornog događaja je na protestu kada se ispred Skupštine uvredljivim tonom obratio dvojici policajaca, osuđen na 60 dana zatvorske kazne!

- Da je ubio na naplatnoj rampi, bio bi slobodan. Da je pregazio devojčicu, nosio bi nanogicu. Da je seksualno uznemiravao Mariju Lukić, prvostepeno bi bio osuđen na 90 dana. Ali zbog verbalnog delikta i reakcije na batinaše, osuđen je u ime naroda na 60 dana. Sudija Đuro Pavlica. Da je glavni fantom iz Savamale, bio bi ministar policije. Da je uzeo od "tetke" pare iz Kanade, bio bi ministar odbrane. Da je plagirao doktorat i kupio 24 stana u Bugarskoj, bio bi ministar finansija. Da je čekao olupinu helikoptera, bio bi direktor BI - napisao je tviteraš koji je podelio ovu presudu na svom nalogu, aludirajući na višegodišnje ćutanje pravosudnih organa najveće afere aktuelne vlasti.

- Setimo se i sudija koje su onomad otporaše osuđivali na po 30 dana zatvora zbog lepljenja plakata. The end is nigh - kaže jedan tviteraš.

- Treba imena svih tih sudija da se ovde vrte - glasi jedan od komentara.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati