Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 07. 2020. 21:43 23

Novopazarci Vučiću: "Što si jeo pitu, jeo si...!

Što si jeo pitu, jeo si - orilo se u Novom Pazaru za vreme dostavljanja opreme bolnici, a stanovnici ovog grada, aludirali su na to da predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće još dugo biti na vlasti, da neće još dugo posećivati Novi Pazar i jesti tamošnje specijalitete i da je pomoć stigla, ali ne od njega.

Podsetimo, Vučić je prilikom prethodnog boravka u Novom Pazaru, za vreme dostavljanja respiratora tokom vanrednog stanja, jeo domaću pitu zeljanicu, jedno od tradicionalnih jela dobrih i poštenih domaćina u ovom kraju Srbije.

Reakcija volontera u Novom Pazaru i skandiranje Vučiću izazvalo je gomilu reakcija na društvenim mrežama, a poneki korisnici Tvitera komentarisali su da će Novi Pazar biti jedan od prvih gradova koji će podstaći rušenje režima u Srbiji.

Inače su Novopazarci pre nekoliko dana jasno pokazali šta misle o sadašnjoj vlasti, skandirajući Ani Brnabić i Zlatiboru Lončaru: "Lopovi, lopovi...", uz gromoglasne zvižduke.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati