Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 06. 2020. 23:53 106

(VIDEO) Ana Brnabić: Krenem na Infektivnu i udari me autobus!

Navikli smo na raznorazne izjave Ane Brnabić, eks premijerke, ali najnovija iz "Hit tvita" na Pinku će ostati da se pamti. Za pokoljenja. Da se prepričava. Nadahnuto, elokventno, mudro, pametno, u stilu Brnabićke. Pa, pažljivo pročitajte:

- Nisu svi ljudi koji su pozitivni na kovid preminuli od kovida 19. Evo daću vam samo jedan banalan primer za vaše građane da razumeju... - rekla je Brnabićka.

To su vaši građani, a moji gledaoci - ubacila se voditeljka Verica Bradić.

- Da, vaše gledaoce za naše građane. Ovaj, odem ja, imam recimo simptome, odem u kovid ambulantu, testiram se, imam nalaz - pozitivan. Imam komplikacije, krenem na Infektivnu kliniku, kako dobijem nalaz pozitivan, upisujem kovid, upisuju me dakle u laboratoriji me upisuju u kovid 19 bazu podataka.  

Tu nije kraj.

- Krenem na Infektivnu kliniku da me prime ili "Dragiša Mišović" i udari me autobus. Poginem! I ja sam naravno preminula u toj bazi podataka. Mislite da treba da se bol... brojim kao da sam preminula od kovida 19? I takvih ima iks ipsilon slučajeva - nadahnuto će naša Ana.

Laku noć, Srbijo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 106

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati