Društvo i ekonomija

[ Izvor: stvarnost.rs ]

07. 04. 2020. 19:13 10

"Mitrovac na Tari" radi samo zbog direktorke dečijih letovališta

Tanja Santrač, direktorka Centra dečijih letovališta u Beogradu, odmah po uvođenju vanrednog stanja je sa porodicom otputovala u "Mitrovac na Tari", gde i danas boravi, piše portal Stvarnost.

- Dok se celo društvo boti protiv koronavirusa COVID-19, i dok umire na desetine ljudi u Srbiji, direktorka našeg Centra dečijih letovališta, čiji je sedište u Beogradu, uputila se dan-dva posle uvođenja vanrednog stanja u "Mitrovac na Tari“, sa svojih sedam, osam najbližih, članova porodice i svojom zamenicom i njenim članovima porodice – obavestio je ovaj portal Nikola Nenadović, predsednik sindikata u Beogradskom dečijem odmaralištu "Rudnik na Rudniku“."Dok su svi objekti u Vrnjačkoj Banji, Aranđelovcu, Divčibarama i na Goču i Rudniku zatvoreni, jedino je u funkciji, zbog gostiranja direktorke i njenog društva, objekat "Mitrovac na Tari", priča njihov sagovornik.

- Moje kolege, koji moraju da rade zbog bahate direktorke i njenih gostiju, izuzetno su nezadovoljni, ne samo zbog toga što moraju da pripremaju hranu prema posebnom jelovniku, već i što je neko o tome napisao objavu na fejsbuku, pa je zbog toga dolazila i policija, što su zaposleni shvatili kao vid pritiska, da moraju da ćute i rade šta im direktorka kaže. A posebna je tema što takvo gostiranje, i to u nedoba, usred vanrednog stanja, kad mu vreme nije, košta najmanje 50 do 100 hiljada dinara dnevno, a videćemo i kako će zaposleni biti plaćeni? Ovakvu bahatost i bezobrazluk u mom životu, a sad imam 54 godine, do sada nisam nigde video - rekao je Nenadović.Kako stvarnost.rs piše, direktorka je izabrala najpovoljniju lokaciju, udaljenu 180 kilometara od Beograda. Kvalitetan izbor ona je pokazala i u izboru jela, na primer tokom druge nedelje gostiranja izabrala je, između ostalog za doručak - riblja pašteta spremljena po posebnoj recepturi, za užinu - vitaminska salata sa cveklom; za ručak teletina od buta i za večeru - orada

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati