Društvo i ekonomija

[ Izvor: Direktno.rs ]

02. 03. 2020. 17:10 15

RAZGRABLJENO Beogradske besplatne novine

Na ulici, u kafiću, na pijaci, na stadionu, svuda su se u nedelju tražile Beogradske besplatne novine. Nezavisne i slobodne, broj tri, razgrabljene su u tiražu od 150.000 primeraka.

Od ruke do ruke su išle četiri strane. Četiri strane, ali bogatog sadržaja, vrednih informacija, koje na drugom mestu ne možete da nađete. Šta to možete da pročitate u trećem broju besplatnih novina? Krenimo redom...

Na naslovnoj strani Beogradske novine pitaju Gorana Vesića odakle mu stan od 110 kvadrata vredan 250.000 evra, koji je on kupio za 0 dinara? Nula dinara! Osim ovog, kako piše "stana na muljanje", tu je i sve ono što je do sada Vesić srušio u glavnom gradu.

"Za njih Vučić ima para" jeste naslov koji donosi visinu plate "Vučićevih kadrova", Katarine Lazić Šušić, izvršne direktorke Skijališta Srbije i članice UO Komercijalne banke - 307.919 dinara, Biljane Popović Ivković (186.212 dinara), državne sekretarke u MUP, i Jane Ljubičić - 399.000 dinara, izvršne direktorke "Telekom Srbija". Tu su i putovanja na egzotične destinacije, "luj viton" tašne, ešarpe, "roleks" satovi, firmirana garderoba...

Osim šporeta na drva koji se prodaje usred Knez Mihailove ulice, tema broja je i bahaćenje direktora Centra beogradskih festivala Damira Handanovića - "revolveraš Handanović". Beogradske novine otkrivaju kojim kanalima omiljeni kompozitor na ružičastoj televiziji enormno zarađuje i ucenjuje, ko mu je to omogućio, zašto se vozi u službenom vozilu pod rotacijom i zašto je uvek naoružan.

Na poslednjoj strani je priča kako je član gradskog veća Dragomir Petronijević, inače kum Predraga Koluvije, uhapšenog uzgajivača marihuane na farmi "Jovanjica", umešan u proizvodnju droge.

Na kraju, otkriva se koji auto vredan 300.000 evra vozi Nikola Petrović, Vučičev kum i visoko pozicionirani član SNS, i kako je uz nadnaslov "velika pljačka", u Mladenovcu vlast ulupala 1,2 miliona evra u obnovu doma zdravlja.

Do narednog, četvrtog broja besplatnih "Novina"...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati