Društvo i ekonomija

Direktno.rs

27. 02. 2020. 12:34 0

SZS: Ispovest Aleksandre Krstić dobra režija SNS

Nakon javne televizijske ispovesti Aleksandre Krstić, sekretarke opštinskog odbora SNS iz Vladimiraca, razotkrivena je čitava konstrukcija laži na kojoj počiva političko delovanje Srpske napredne stranke, naveo je Savez za Srbiju u saopštenju.

- Gospođa Krstić je u žižu javnosti došla u avgustu 2018. godine, kada je, po sopstvenom priznanju, po nalogu stranke odglumila da je napadnuta ispred šabačkog pozorišta pred prvu tribinu tek formiranog Saveza za Srbiju. Tada je, zbog ovog izmišljenog napada, uhapšen i jedan opozicionar iz Koceljeve i nekoliko dana je proveo u pritvoru, a svi lideri Saveza za Srbiju optuženi su za nasilništvo - saopštili su iz ove stranke.

Takođe, napomenuli su da je važno svedočanstvo iz prve ruke kako funkcioniše "dobro izrežirana predstava iz kuhinje Srpske napredne stranke".- Tome svedoči da je hitno primljena u šabačku bolnicu, da je tom prilikom zloupotrebljen i zdravstveni sistem jer je njena gluma bila važnija od teško povređenog pacijenta koji je čekao u redu, kako dobija naloge iz stranačke centrale da fotografiše, napada i vređa političke protivnike vlasti, pa i sveštenike SPC, pa čak kako dobija naredbu funkcionera SNS da krade - rekli su iz SzS-aOni su najoštrije osudili ovakav vid zloupotrebe državnih institucija, od policije do medicinskih ustanova.

- To nam samo govori dokle je režim Aleksandra Vučića spreman da ide i da ne preza ni od čega u pokušaju očuvanja sopstvene vlasti po svaku cenu. Ovo je samo još jedan od primera zašto smo se opredilili za bojkot izbora. Sve institucije Republike Srbije su urušene i samo demontiranje čitavog sistema vlasti Aleksandra Vučića može doprineti poboljšanju života u Srbiji. Lažni izbori vode samo daljem uništavanju perspektive života u našoj zemlji - zaključili su iz Saveza za Srbiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati