Društvo i ekonomija

[ Izvor: Beta ]

26. 02. 2020. 18:05 0

"Dveri za spas Komercijalne banke"

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas u Nišu da su Dveri krenule sa pokretom peticijom za spas Komercijalne banke. 

Obradović je na konferenciji za medije organizovanoj u okviru promotivnog karavana koji Dveri organizuju pod nazivom "Oslobođenje" pozvao "sve bivše i sadašnje radnike Komercijalne banke, sve štediše, klijente i građane da tu banku spasu od prodaje i poklanjanja strancima".

Obradović je rekao da su predstavnici pokreta Dveri u proteklih sedam dana obišli više od deset gradova, a danas i naredna dva dana obići će Niš, Aleksinac, Leskovac, Prokuplje, Pirot, Zaječar i Bor.
- Na terenu smo kako bi građane upoznali sa razlozima za bojkot. Građani će saznati da ovde nema uslova za normalne i poštene izbore, da ovde više nema normalnih medija, mislim pre svega na beogradske medije i televizije sa nacionalnom frekvencijom, da ovde nema normalne parlamentarne debate i da takve lažne izbore treba bojkotovati - izjavio je Obradović.

On je kazao da tokom promotivnog karavana građani Srbije imaju priliku da se upoznaju i sa 55 mera pokreta Dveri za poboljšanje života u Srbiji, a neke od njih su zabrana prodaje prirodnih dobara i strateških prirodnih resursa strancima, smanjenje poreza na zarade i preusmeravanje subvencija koje se daju stranim investitorima, ka domaćoj privredi.Obradović je podsetio da su Dveri pokrenule peticiju protiv migrantske politike aktuelne vlasti i istakao da pokret za to dobija veliku podršku građana, čak i birača SNS.
- Smatramo da je politika aktuelne vlasti prema migrantima krahirala i da mora hitno da se menja. Imamo u Srbiji sve veći broj migranata koji protivzakonito prelaze granicu, koji čine sve veći broj krivičnih dela i predstavljaju sve veći bezbednosni rizik za građane i državu - izjavio je Obradović.

On je kazao da Srbija treba da zaštiti državne granice od nekontrolisanog i protivzakonitog ulaska migranata na našu teritoriju na isti način kako su to uradile Mađarska, Češka, Slovačka ili Poljska.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati