Društvo i ekonomija

[ Izvor: Beta ]

16. 02. 2020. 21:13 0

"Potrebna pomoć, vlast brine samo o svojim tajkunima"

Narodna stranka organizovala je humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za obnovu domaćinstva Radiše Jovanovića iz Knića, koje izgorelo u požaru.

Kako je saopšteno, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić rekao je u Kniću da građani u odsustvu državne pomoći moraju međusobno da se pomažu i podržavaju.

- Naš narod uvek pokaže da je najsložniji kada je najteže i tako je bilo i ovog puta. Sada su nam neophodni jedinstvo, solidarnost i zajedništvo u borbu za slobodnu i bolju Srbiju u kojoj će država mnogo biše brinuti o građanima i svakom pojedincu i pomagati ljudima kojima je pomoć neophodna, za razliku od sadašnje situacije u kojoj država brine samo o svojim tajkunima i njihovim interesima - naveo je Aleksić.

On je istakao da se građani poslednjih godina zbog nebrige države međusobno pomažu i pokazuju solidarnost izdvajanjem novca za lečenje SMS porukama.

- Pomažemo i u slučajevima poput domaćinstva Radiše Jovanovića u Kniću - rekao je Aleksić i dodao da će Narodna stranka uvek pomoći i svojim članovima i svim građanima Srbije kojima je pomoć potrebna.

Opštinski odbor Narodne stranke Knić organizovao je donatorski ručak kojem su prisustvovali predstavnici lokalnih odbora Narodne stranke iz Kragujevca, Čačka, Kraljeva, Trstenika i Bajine Bašte, kao i brojni građani opštine Knić, navedeno je u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati