Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 01. 2020. 17:25 1

DRUGI NAPAD Vučić opet udario, preko tabloida, na Zoranu

U SNS kuhinji dolazi do ključanja. Nakon što je Aleksandar Vučić preko medija koje su bliski vlasti, napao najpre Nebojšu Stefanoviću, zatim Zoranu Mihajlović i Anu Brnabić, ponovo se obrušio, preko "Srpskog telegrafa", na potpredsednicu Vlade Srbije i ministarku građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе.

Vlada Srbije razrešila je i zvanično Miroljuba Jevtića sa mesta čelnika "Infrastrukture Železnice", a prema pisanju ovog tabloida, "u međuvremenu je osujećen plan ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović".

Kako piše ovaj list blizak predsedniku Srbije, "Mihajlović je htela da na to mesto progura Jevtićevog zamenika Milana Maksimovića, a cilj je bio da se zaštite poslovi koje je Jevtić obavljao".

Podsetimo, Jevtić je u prvom iskazu policiji rekao da je deo novca predavao Zorani Mihajlović, odnosno njenom suprugu Vladimiru Atanackoviću, a kasnije je pred tužiocem, taj iskaz promenio i negirao krivicu. Njemu je određen pritvor do 30 dana, u kom se i dalje nalazi.

Režimski tabloid navodi "da je namera Mihajlović bila da brže-bolje u Jevtićevu fotelju stavi Maksimovića, ali da je ista propala". 

Po svemu sudeći, Aleksandar Vučić je rešio da preko kičme svojih stranačkih drugova sebe spase, a sve to radi preko medija koje kontroliše. 

Stefanovića je pustio niz vodu, Brnabićki se ne piše dobro, a da li će se Zorana predati bez borbe i dozvoliti Vučiću da je gurne na dno, ostaje da se vidi. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati