Društvo i ekonomija

Direktno.rs

13. 01. 2020. 22:28 2

Proveravaju muža Zorane, direktor svedok saradnik?

Prema pisanju medija koje kontroliše vlast, uhapšeni direktor JP "Infrastruktura železnice Srbije" Miroljub Jevtić kod kojeg je pronađeno 10.000 evra u kešu, za koje se sumnja da je primio kao mito, nudi se da bude svedok-saradnik kako bi bio aboliran.

Naime, tabloid "Srpski telegraf" navodi da Jevtić planira da otkrije imena još nekih ljudi koji su učestvovali u visokoj korupciji oko eksproprijacije zemljišta na trasama brzih pruga, ali navodno i da razotkrije čitavu koruptivnu mrežu u javnim preduzećima na osnovu kojih rukovodioci zgrću milionske sume.

Kako navodi ovaj režimski medij, ono što posebno bode oči u celoj priči jeste što je Jevtić promenio prvobitni iskaz, dat na prvom saslušanju, kada je rekao da je pare davao ministarki Zorani Mihajlović i njenom mužu Vladimiru Atanackoviću.

Podsetimo, Miroljub Jevtić je prvo sve priznao, uključujući i to koliko je novca nosio ministarki i njenom mužu, da bi potom sve negirao navodeći da je reč o pozajmici.

Podsetimo, Vučić je izjavio da Zorani Mihajlović potpuno veruje.

I drugi medij koji kontroliše vlast, tabloid "Informer", piše o ovoj aferi, navodeći da je Jevtić najpre izjavio da je sa suprugom Zorane Mihajlović Vladimirom Atanackovićem, nameštao tendere i uzimao novac. 

Zorana Mihajlović negirala je svaku povezanost s aferom zbog koje je Jevtić uhapšen.  

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati