Društvo i ekonomija

[ Izvor: FoNet ]

09. 12. 2019. 13:16 0

Rašković Ivić: Megatrend Černobilj visokog obrazovanja u Srbiji

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić ocenila je danas da je Univerzitet Megatrend Černobilj visokog obrazovanja u Srbiji i da ministar prosvete mora pod hitno da reaguje i oduzme mu dozvolu za rad.

 

Ukoliko se država i posebno društvo ne obračunaju sa Megatrendom, on će nastaviti da zagađuje obrazovni sistem u Srbiji. Poredila bih ga sa Černobiljem i zato je potrebno obaviti dekontaminaciju, rekla je Sanda Rašković Ivić na konferenciji za novinare u Skupštini.

Ona je dodala da je blato sa tog "srpskog Černobilja" palo i na privatne fakultete čiji profesori i studenti imaju visok stepen akademske čestitosti i da zato, zbog cele akademske zajednice treba razjasniti "ovu sramotu i prevaru".

Sanda Rašković Ivić je vlasnika Megatrenda Miću Jovanovića nazvala najobičnijim prevarantom, koji se bavi organizovanim kriminalom, i naglasila da je Narodna stranka u krivičnoj prijavi koju je protiv njega podnela zatražila da mu se privremeno oduzme imovina, u skladu sa zakonom.

To je jedini i najbolji način da se zaustavi dalje prevara, koja još traje, ukazala je ona i dodala da Jovanović svojim privatnim avionom ide u svoju vilu u Francuskoj, vozi se privatnim "Rols Rojsem".

Komentarišući priču o prodaji Megatrenda, ona je konstatovala da su navodni vlasnici nemačkog konzorcijuma "reklamni manekeni sa interneta".

Prema njenim rečima, pošto je Megatrend fiktivna institucija, onda su fiktivne i diplome ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i još 1.054 zaposlena u Vladi Srbije, državnoj upravi i lokalnim samoupravama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati