Tenis

[ Izvor: Mediji ]

17. 10. 2024. 10:01 0

Ana, a da se ti vratiš na teren? (VIDEO)

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović zagreva se i priprema za egzibicioni turnir u Luksemburgu.

Ana će igrati na turniru „Luksemburg lejdis masters“, a pred taj turnir se pojavio snimak gde se vidi kako igra razmene sa osnovne linije.

I čini se da su snaga i intenzitet i dalje tu, skoro kao da nije ni odlazila sa terena pre osam godina, mada je jasno da to ne može u praksi da bude tako.

Istina je da Ana vodi računa o svom telu i zdravlju, ali i da se u protekloj deceniji posvetila porodici, pa je tenis bio skrajnut.

Ipak, vidi se da šampionka Rolan Garosa iz 2008. godine i prva igračica sveta iz iste sezone i dalje ima silu u rukama kada uhvati lopticu u penjanju.

Pored Ane će u Luksemburgu učestvovati i legende kao što su Martina Hingis, Flavija Peneta, Dominika Cibulkova, Andrea Petković, Kristen Flipkens, Magdalena Ribarikova i Laura Robson.

Ana će na startu turnira igrati protiv Kirsten Flipkens, a kasnije je potencijalno čekaju Ribarikova ili Petković. Hingis, nekadašnja grend slem šampionka, može da je sačeka tek u finalu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati