Tenis

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2024. 19:07 0

"Nemoguće je igrati tenis ovako...": Alkaraz ušao u raspravu sa sudijom (VIDEO)

U neobičnom preokretu tokom svoje pobede u prvom kolu Kina Opena, Karlos Alkaraz se sukobio sa sudijom Ralukom Andre. Ova situacija desila se tokom meča, u kojem je Španac ostvario efikasnu pobedu protiv Đovanija Mpetši Perikara rezultatom 6-4, 6-4.

Međutim, meč nije prošao bez kontroverzi. Alkaraz, trenutno treći igrač sveta, bio je nezadovoljan odlukom sudije nakon što je dobio dva upozorenja zbog prekoračenja vremena u prvom setu. Drugo upozorenje, koje je dodeljeno kada nije uspeo da servira u dodeljenih 25 sekundi, dovelo je do gubitka prvog servisa u ključnom trenutku - pri set lopti, dok je pokušavao da završi prvi set nakon što je osvojio četiri uzastopna poena sa 0-40 na 5-4.

Alkaraz je odmah reagovao, raspravljajući sa Andrei nakon odluke, a zatim je dodatno komentarisao situaciju na kraju seta, kada je uspeo da iskoristi svoju set loptu. - Uvek sam brz, nikad ne dobijam upozorenja. Dali ste mi dva u jednom setu. Nemoguće je igrati tenis ovako - istakao je Alkaraz.

Iako ovaj incident nije previše uticao na njegov nastup, ovo nije prvi put da se španski teniser žali na kratko vreme između poena. Nakon poraza od Džeka Drejpera u junu, izrazio je slične stavove, govoreći - Mislim da je to loše za igrače. Završiš poen na mreži, i nemam vremena da tražim lopte.

Talon Grikspor biće naredni rival Alkaraza, a očekuje se da ukoliko dođe do finala, tamo se sretne sa Janikom Sinerom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati