Tenis

[ Izvor: Mediji ]

07. 09. 2024. 07:53 0

Siner ušao u finale, a svi pričaju o sceni sa terena (VIDEO)

Imamo finale US Opena! Igraće Janik Siner i Tejlor Fric, a umesto tenisa mnogo se više priča o potezu Džeka Drejpera na meču sa Italijanom. Dobro se držao Britanac, ali ga je na kraju Siner dobio 7:5, 7:6, 6:2. Nije imao snage Britanac da u završnicama doda još malo gasa i dobije neki set, a i na terenu se videlo da mu ponestaje snage.

U drugom setu pri rezultati 4:3 u gemovima za Drejpera on je povratio direktno na teren! Očigledno je napor tokom turnira bio preveliki, a Drejper nakon što je to uradio otišao je do ugla, uzeo peškir i sam obrisao taj deo terena. Ipak ono što je šokiralo publiku je što je nakon toga tim istim peškirom obrisao lice!

Drugi finalista US Opena je Amerikanac Tejlor Fric koji je u domaćem polufinalu savladao Frensisa Tijafoa u drami od pet setova 4:6, 7:5, 4:6, 6:4, 6:1 i publika će biti apsolutno na njegovoj strani u finalu.

Što se tiče Imaćemo Amerikanku i u ženskom finalu pošto će Arina Sabalenka igrati sa Džesikom Pegulom. Sabalenka je dobila Emui Navaro 6:3, 7:6, dok je Džesika Pegula bila boilja od Karoline Muhove 1:6, 6:4, 6:2.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati