Tenis

Direktno.rs

05. 08. 2024. 08:14 1

Procurelo: Ovo je Novakov govor u Olimpijskom selu (VIDEO)

Novak Đoković je u nedelju oduševio Srbiju. Došao je do olimpijskom zlata, što je znao i da proslavi. A posebno dirljiv momenat bio je njegov dolazak u Olimpijsko selo, gde su ga na spektakularan način dočekali naši sportisti, kojima se Nole potom obratio.

- Mnogo vam hvala, nisam ovo očekivao na ovaj način, ulepšali ste mi uspeh. Ovo je, naravno, uspeh svih nas, Srbije, ovo je medalja za Srbiju. Ali, pre svega želim da kažem da ste me zadužili. Ovo što ste mi ovde priredili vam nikada neću zaboraviti. Ovo je nešto najlepše zato što dolazi od mojih kolega, od najboljih sportista u Srbiji. Ja želim da vam dam pelcer sa ovim zlatom - rekao je Novak, nakon čega se prolomio aplauz srpskih olimpijaca.

- Imam potrebu da kažem ovo - u životu stvarno, ali stvarno ništa nije nemoguće. Ovo je moja peta Olimpijada, imam 37 godina, preko 20 godina se bavim profesionalnim tenisom koji dosta troši. Generalno, posle 30 godina se završava karijera... Osvojio sam bronzu u Pekingu, posle toga sam igrao nekoliko polufinala, bila je to prepreka koju nisam mogao da prebrodim nikada u životu do ovog turnira, do Pariza - rekao je Đoković i naglasio:

- Verovao sam. Da se nije ovde desilo, nastavio bih dalje. Ono što hoću da kažem je da će uvek biti nova šansa, vodite računa o sebi, potrudite se da budete najbolji što možete svakim danom, ne samo na takmičenjima nego i kada niko ne gleda.

Da podsetimo, Novak Đoković je u nedelju ispisao nove stranice istorije, budući da je u finalu Olimpijskih igara savladao Karlosa Alkaraza sa 7:6, 7:6 i došao do olimpijske titule, jedine koja mu je u karijeri nedostajala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati