Tenis

[ Izvor: Mediji ]

04. 08. 2024. 15:29 0

Legendarna holivudska diva gleda Noleta (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastao se u nedelju sa Karlosom Alkarazom u finalu Olimpijskih igara u Parizu. Među brojnim navijačima na tribinama našla se i legendarna glumica Šeron Stoun.

Taj meč je privukao mnogo pažnje, daleko više nego neki prethodni poput onog protiv Stefanosa Ciicpasa, pa je na tribinama moglo da se vidi i mnogo poznatih lica.

Jedno od njih je bila i poznata glumica Šeron Stoun, holivudska diva, poznata po brojnim poznatim ostvarenjima u svetu filma.

Zvezda "Niskih strasti", "Totalnog opoziva", "Muze" i drugih ostvarenja našla se blizu boksa srpskog igrača na tribinama stadiona "Filip Šatrije".

Na tribinama je i ženska teniska legenda Serena Vilijams, jedna od najtrofejnijih i na WTA turu i na Olimpijskim igrama, a tu je i Ameli Morezmo, bivša francuska igračica i danas direktorka Rolan Garosa.

Uz Đokovića je uslikan i Filip Petrušev, ali i brojni drugi poznati koji su došli da isprate jedan od najbitnijih, ako ne i najbitniji meč u Novakovoj karijeri.

Njime bi Novak Olimpijske igre 2024 mogao da završi zlatom i da time zaokruži bogatu karijeru svim najvećim trofejima dostupnim profesionalnom teniseru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati