Tenis

[ Izvor: Mediji ]

28. 05. 2024. 11:07 0

Nadal: Probudio sam se i našao zmiju kako me ujeda...

Iako to ne želi da prizna, svi su izgledi da smo španskog tenisera Rafaela Nadala u ponedeljak poslednji put gledali na terenima Rolan Garosa!

Rafa nije mogao ništa protiv Aleksandera Zvereva, pogotovo što njegovo telo i dalje trpi bolove i poslednje dve godine ima problema sa povredama. Izgubio je u tri seta, a zatim je stigao i da se našali na konferenciji za medije sa tim problemom koji ga muči.

- Moje telo je džungla dve godine. Ne znate šta da očekujete. Jednog dana sam se probudio i našao zmiju kako me ujeda, drugi dan tigra. Bila je to velika borba sa svim stvarima kroz koje sam prošao, ali dinamika je pozitivna u poslednjih nekoliko nedelja - rekao je Španac i dodao: 

- Prolazio sam kroz veoma teške dve godine u smislu povreda. Prošao sam ceo ovaj proces sa snom da se vratim ovde na Rolan Garos.

Dodaje Rafa i da ga žreb nije baš pogledao, jer je izvukao tenisera koji je četvrti na svetu i u odličnoj formi. 

- Istina je da prvo kolo nije bilo idealno, trebalo mi je nešto drugo. Bio sam konkurentan, imao sam svoje šanse, ali to nije bilo dovoljno protiv velikog igrača kao što je Aleksander Zverev.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Gde si komšo?

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati