Tenis

[ Izvor: Mediji ]

26. 05. 2024. 22:40 0

Olga Danilović rutinski do drugog kola Rolan Garosa

Srpska teniserka, Olga Danilović uspela je da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa pošto je bez gotovo ikakvih većih poteškoća u dva seta večeras bila bolja od Martine Trevisan iz Italije - 2:0 (6:1, 6:2)!

Imala je kontrolu Danilovićeva od samog početka na ovom meču, forhend je sjajno služio i deluje da je svaki put u pravom trenutku uspevala da napravi brejk i pobegne svojoj rivalki.

Uprkos jako kasnom startu i uz dosta odlaganja, što zbog kiše, što zbog prethodnih mečeva, videli smo jednu jako svežu i ozbiljnu Olgu, koja obećava pred nastavak turnira.

Prvi set Danilovićeva je uspela da reši gotovo rutinski u svoju korist. Nakon uvodnih 1:1, usledila je brutalna serija naše teniserke, koja do kraja Italijanki nije prepustila ni gem. Ređala je Olga poen po poen i na kraju je uspela da dobije ovaj period sa 6:1.

U drugom smo posle kratke razmene brejkova na samom početku, ponovo dobili Olgu koju smo tražili. Danilovićeva je u petom, a potom i u sedmom gemu uzela po brejk rivalki i zatim rutinski završila posao za sat i 20 minuta igre.

Ona sada u drugom kolu čeka pobednicu meča između Danijel Kolins i Karolin Doulhajd, a obe teniserke dolaze iz Sjedinjenih Američkih Država.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati